Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

textivals podcast

Kopia av Facebook Image Post.png

Välkomna att lyssna på Textivals Podcast!

I vår podcast kommer ni att möta författare, poeter och ta del av litterära samtal. 

Med Textival podcast vill vi sprida litteracitet och bredda litteraturintresset hos allmänheten curerat i ett tillgängligt format; här har vi samlat både läsningar och samtal från vår programverksamhet samt curerar och bjuder in till exklusiva poddprogram utifrån tematiskt relevanta ingångar.

Välkommen att lyssna här, klicka på urvalet av avsnitt nedan eller sök efter Textival Podcast;  vi finns där poddar finns!

Litteraturens Klassiker: Clownen Jac Textival podcast

Textivals Anna Karlsson möter och tjötar om texterna i föreläsningsserien Litteraturens Klassiker tillsammans med en annan läsare. I detta avsnitt pratar hon tillsammans med Anna Maria Engberg om Hjalmar Bergmans Clownen Jac Den populära föreläsningsserien Litteraturens Klassiker är ett samarbete mellan Textival och Göteborgs Universitet och består av öppna föreläsningar där en professor, lektor eller doktorand anställd vid GU presenterade aktuell forskning kring ett klassiskt litterärt verk eller person. Föreläsningsserien förenar aktuell forskning och klassiska tematiska litterära ingångar och bidrar genom att arrangeras på olika platser till att sprida detsamma till såväl allmänheten som den invigde intressenten. – Producent och Klippare: Mathias Rexius Programmet genomförs i samarbete med ABF Göteborg
  1. Litteraturens Klassiker: Clownen Jac
  2. Litteraturens Klassiker: Den kaukasiska kritcirkeln
  3. Litteraturens Klassiker: Leaves of Grass
  4. Trycksvärta: Förlag Universum Noll
  5. Trycksvärta: Migjeni
Annons

Blogg på WordPress.com.